DOBAI ÉPÍTÉSZIRODA KFT


Dobai Építésziroda Kft

Az iroda 1993-ban alakult, építészeti tervezésre szakosodott vállalkozásként. Az alapító, >Dobai János DLA nagy tervezőirodákban megszerzett több mint évtizedes szerteágazó tapasztalatai lehetővé tették, hogy akkor nem a szakosodás mellett döntöttünk, hanem a tervezési feladatok széles spektrumára vállalkozhattunk. Így mára különféle nagyságrendű lakóépületek, középületek és ipari létesítmények komplex tervei jelentik portfoliónkat. A tevékenységünk ideje alatt jelentős méretű, bonyolult létesítmények tervezését számos szakági tervezőrészleg bevonásával generáltervezésben végeztük el melyek sikeresen megvalósultak.
Fontos szempont számunkra, hogy épületeink kortárs szellemet hordozzanak, jól funkcionáljanak. Műszaki megoldásaik időtállóak, ésszerűen megépíthetők és gazdaságosan üzemeltethetők legyenek.

vezető tervező:
Dobai János DLA, okleveles építészmérnök BÉK: 01-0180

munkatársak az Iroda megalakulása óta: Bajusz Csaba, Eke Zsolt, Kertész Bence, Szabó P. Nándor, Vizdák Janka

ügyvezető: >Dobai János DLA
cégjegyzékszám: 01-09-671431
kamarai nyilvántartási szám: C-1-4072
adószám: 12374287-2-43
bankszámlaszám: 10400164-01606393-00000000

cím: Dobai Építésziroda Kft.
1111 Budapest (XI) Budafoki út 9-11.
telefon: +36 1 200 6852
mobil: +36 20 414 3922
email: info@dobai-epitesziroda.hu


Szerzői jogok:

Felhasználási, publikálási korlátozások:
A www.dobai-epitesziroda.hu honlapot a Dobai Építésziroda Kft. üzemelteti. A honlap használata során Ön köteles tiszteletben tartani a honlapon található eredeti anyagokra vonatkozó szerzői jogokat. A honlapon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt áll. A honlapon található anyagok kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú tanulmányozása engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Adatvédelem:
A Dobai Építésziroda Kft. tisztában van azzal, hogy az Ön által közölt személyes adatai megfelelő védelmet igényelnek és ezért mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért. A honlap meglátogatása személyes információk megadása nélkül is lehetséges. Amennyiben a honlap használatához mégis szükséges az Ön bármely személyes adata, akkor annak kezelése tekintetében maradéktalanul betartjuk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit és előírásait.